Ingredienti:- 475g di farina 00 180W
 - 300g di burro (non troppo freddo)
 - 200g di zucchero a velo
 - 80g di tuorli
 - Vaniglia
 - 1g di sale
 - 25g di cacao
 
Procedimento:
Mettete in planetaria: farina con burro, sale, la vaniglia ed il cacao cominciate ad impastare, dovrà risultare una consistenza di un impasto sabbiato.
Aggiungete poi lo zucchero a velo ed infine i tuorli. Formate una palla appiattendola e mettetela a riposare in frigorifero per almeno 30 min, avvolta da pellicola trasparente.
Ingredients:- 475g of plain flour 180W
 - 300g of butter (not too cold)
 - 200g of icing sugar
 - 80g of yolks
 - Vanilla
 - 1g of salt
 - 25g of cocoa
 
Method:
Put in the planetary mixer: flour with butter, salt, vanilla, the cocoa and begin to knead, it will have to be a consistency of a sandblasted dough.
Then add the icing sugar and finally the yolks. Form a ball by flattening it and put it to rest in the refrigerator for at least 30 minutes, wrapped in plastic wrap.