Il pollo è una delle carni tra le più versatili che si trovano in cucina, si può cucinare in tantissimi modi e con ingredienti diversi. Questa è una versione semplice di pollo cotto al forno, ma anche se semplice, è davvero buono.
Chicken is one of the most versatile meats found in the kitchen, it can be cooked in many ways and with different ingredients. This is a simple version of oven-baked chicken, but while simple, it's really good.
Chicken is one of the most versatile meats found in the kitchen, it can be cooked in many ways and with different ingredients. This is a simple version of oven-baked chicken, but while simple, it's really good.
Ingredienti:
per 4/5 persone
Preparazione:
Private l'aglio dell'anima e tritatelo assieme al rosmarino finemente.
Prendete un teglia piuttosto grande aggiungete l'olio, mettete le cosce di pollo, il trito di aglio e rosmarino e sale grosso e la foglia d'alloro. Mischiate bene il tutto.
Mettete in forno a 190°C per circa 1 ora e 30 min.
Ogni tanto girate le cosce in modo che abbiano una cottura uniforme.
per 4/5 persone
- 5 Cosce di pollo
- due spicchi d'aglio
- rosmarino qb
- olio extra vergine d'oliva
- sale qb
- una foglia d'alloro
Preparazione:
Private l'aglio dell'anima e tritatelo assieme al rosmarino finemente.
Prendete un teglia piuttosto grande aggiungete l'olio, mettete le cosce di pollo, il trito di aglio e rosmarino e sale grosso e la foglia d'alloro. Mischiate bene il tutto.
Mettete in forno a 190°C per circa 1 ora e 30 min.
Ogni tanto girate le cosce in modo che abbiano una cottura uniforme.
Ingredients:
for 4/5 people
Preparation:
Remove the garlic from the soul and chop it together with the rosemary finely.
Take a rather large pan add the oil, put the chicken legs, the minced garlic and rosemary and coarse salt and the bay leaf. Mix everything well.
Put in the oven at 190°C for about 1 hour and 30 min.
Occasionally turn the thighs so that they have a uniform cooking.
for 4/5 people
- 5 Chicken legs
- two cloves of garlic
- rosemary to taste
- extra virgin olive oil
- Salt as desired
- a bay leaf
Preparation:
Remove the garlic from the soul and chop it together with the rosemary finely.
Take a rather large pan add the oil, put the chicken legs, the minced garlic and rosemary and coarse salt and the bay leaf. Mix everything well.
Put in the oven at 190°C for about 1 hour and 30 min.
Occasionally turn the thighs so that they have a uniform cooking.